Skip to main content

Over ons

Ruime ervaring, creatieve oplossingen

Het team van Value Partners heeft ruim 30 jaar ervaring in consultancy en vastgoedontwikkeling. Naast deze ervaring mag u ook rekenen op ons nationale én internationale netwerk van experten, investeerders, financiers en projectontwikkelaars.

Value Partners is een zelfstandige en onafhankelijke vastgoedonderneming met als aandeelhouders IDEA Consult en 3W real estate, waar we nauw mee samenwerken.

Ons team staat steeds voor u klaar.

Willem de Laat

willem@valuepartners.be
0032 473 81 31 48

Willem de Laat studeerde Bedrijfskunde en volgde verschillende vastgoedopleidingen. Hij heeft veel ervaring met haalbaarheidsstudies, conceptontwikkelingen, financiële analyses, procesbegeleiding en publiek private samenwerking. Zowel in België als in Nederland.

Pascale Van Den Eynde

pascale@valuepartners.be
0032 476 36 32 00

Pascale studeerde bouwkunde-vastgoed en heeft haar passie gevonden in het herbestemmen van (incourante) vastgoed en binnengebieden. Kenmerkend is haar gedrevenheid en sterk onderhandelingsvermogen. Zonder de belangen en doelstellingen uit het oog te verliezen, weet ze als geen ander, mensen te binden en te motiveren om duurzame projecten te realiseren.

BIV 510.731

Annik Somers

annik@valuepartners.be
0032 488 08 58 92

Annik studeerde architectuur en ruimtelijke planning. Daarnaast behaalde ze een master in publiek management. Voor verschillende steden en gemeenten werkte ze gebiedsgerichte ruimtelijke programma’s uit én zorgde ze ervoor dat het patrimonium weer tot leven kwam. 

Marc Moutschen

marc@valuepartners.be
0032 465 07 27 82

Marc Moutschen is architect en startte samen met zijn echtgenote een zelfstandige praktijk te Zaventem. Na 10 jaar nam hij leidinggevende functies op in Brusselse en Antwerpse architectenkantoren.

De volgende 15 jaren kwam hij in het voortraject van klasse-8-aannemers terecht waarin hij wedstrijdteams (PPS, DBFMO) tot mooie resultaten bracht en een succesvolle afdeling projectontwikkeling mee in het leven heeft geroepen.

Laurens Temmerman

laurens@valuepartners.be
0032 474 43 12 67

Laurens studeerde bouwkunde-vastgoed en na een tijd werkzaam te zijn geweest in de immosector specialiseerde hij zich in ruimtelijke ordening en omgevingsrecht. Bij zowel de gemeente als een toonaangevend studiebureau werd deze expertise nog verfijnd. Een combinatie van zijn passie voor stedenbouw en zijn commerciële flair zorgen voor een gedreven schakel binnen ons team.

Powered by