Skip to main content

Over ons

Ruime ervaring, creatieve oplossingen

Het team van Value Partners heeft ruim 30 jaar ervaring in consultancy en vastgoedontwikkeling. Naast deze ervaring mag u ook rekenen op ons nationale én internationale netwerk van experten, investeerders, financiers en projectontwikkelaars.

Value Partners is een zelfstandige en onafhankelijke vastgoedonderneming met als aandeelhouders IDEA Consult en 3W real estate, waar we nauw mee samenwerken.

Ons team staat steeds voor u klaar.

Pascale Van Den Eynde

pascale@valuepartners.be
0032 476 36 32 00

Pascale studeerde bouwkunde-vastgoed en heeft haar passie gevonden in het herbestemmen van (incourante) vastgoed en binnengebieden. Kenmerkend is haar gedrevenheid en sterk onderhandelingsvermogen. Zonder de belangen en doelstellingen uit het oog te verliezen, weet ze als geen ander, mensen te binden en te motiveren om duurzame projecten te realiseren.

BIV 510.731

Willem de Laat

willem@valuepartners.be
0032 473 81 31 48

Willem de Laat studeerde Bedrijfskunde en volgde verschillende vastgoedopleidingen. Hij heeft veel ervaring met haalbaarheidsstudies, conceptontwikkelingen, financiële analyses, procesbegeleiding en publiek private samenwerking. Zowel in België als in Nederland.

Marc Moutschen

marc@valuepartners.be
0032 465 07 27 82

Marc Moutschen is architect en startte samen met zijn echtgenote een zelfstandige praktijk te Zaventem. Na 10 jaar nam hij leidinggevende functies op in Brusselse en Antwerpse architectenkantoren.

De volgende 15 jaren kwam hij in het voortraject van klasse-8-aannemers terecht waarin hij wedstrijdteams (PPS, DBFMO) tot mooie resultaten bracht en een succesvolle afdeling projectontwikkeling mee in het leven heeft geroepen.

Annik Somers

annik@valuepartners.be
0032 488 08 58 92

Annik Somers is expert in gebiedsontwikkeling, strategische ruimtelijke planning en valorisatie publiek vastgoed bij Value Partners. Voor verschillende steden en gemeenten was ze procesmanager voor gebiedsgerichte ruimtelijke programma’s én zorgde ze ervoor dat het patrimonium weer tot leven kwam. Haar diverse werkervaring maakt dat ze een brede kijk heeft en ‘hands-on’ oplossingen vindt voor zeer diverse complexe problemen. Annik Somers heeft een master in de architectuur en ruimtelijke planning. Daarnaast behaalde ze een master in publiek management. 

Wendy Kwanten

wendy@valuepartners.be
0032 471 57 11 37

Wendy studeerde scheepsbouw architectuur en volgde daarna een Master in vastgoedmanagement en projectontwikkeling. Zij startte haar carrière in het vastgoed binnen de dienst Ruimtelijke Ordening voor lokale besturen. Als multidisciplinair projectmanager en draagt ze de herbestemming van incourant vastgoed en duurzame ruimtelijke ontwikkelingen voor de huidige en toekomstige generaties hoog in het vaandel.

Powered by