Skip to main content

Over ons

Ruime ervaring, creatieve oplossingen

Het team van Value Partners heeft ruim 30 jaar ervaring in consultancy en vastgoedontwikkeling. Naast deze ervaring mag u ook rekenen op ons nationale én internationale netwerk van experten, investeerders, financiers en projectontwikkelaars.

Value Partners is een zelfstandige en onafhankelijke vastgoedonderneming met als aandeelhouders IDEA Consult en 3W real estate, waar we nauw mee samenwerken.

Ons team staat steeds voor u klaar.

Pascale Van Den Eynde

pascale@valuepartners.be
0032 476 36 32 00

Pascale studeerde bouwkunde-vastgoed en heeft haar passie gevonden in het herbestemmen van (incourante) vastgoed en binnengebieden. Kenmerkend is haar gedrevenheid en sterk onderhandelingsvermogen. Zonder de belangen en doelstellingen uit het oog te verliezen, weet ze als geen ander, mensen te binden en te motiveren om duurzame projecten te realiseren.

BIV 510.731

Willem de Laat

willem@valuepartners.be
0032 473 81 31 48

Willem de Laat studeerde Bedrijfskunde en volgde verschillende vastgoedopleidingen. Hij heeft veel ervaring met haalbaarheidsstudies, conceptontwikkelingen, financiële analyses, procesbegeleiding en publiek private samenwerking. Zowel in België als in Nederland.

Marc Moutschen

marc@valuepartners.be
0032 465 07 27 82

Marc Moutschen is architect en startte samen met zijn echtgenote een zelfstandige praktijk te Zaventem. Na 10 jaar nam hij leidinggevende functies op in Brusselse en Antwerpse architectenkantoren.

De volgende 15 jaren kwam hij in het voortraject van klasse-8-aannemers terecht waarin hij wedstrijdteams (PPS, DBFMO) tot mooie resultaten bracht en een succesvolle afdeling projectontwikkeling mee in het leven heeft geroepen.

Annik Somers

annik@valuepartners.be
0032 488 08 58 92

Annik Somers is expert in gebiedsontwikkeling, strategische ruimtelijke planning en valorisatie publiek vastgoed bij Value Partners. Voor verschillende steden en gemeenten was ze procesmanager voor gebiedsgerichte ruimtelijke programma’s én zorgde ze ervoor dat het patrimonium weer tot leven kwam. Haar diverse werkervaring maakt dat ze een brede kijk heeft en ‘hands-on’ oplossingen vindt voor zeer diverse complexe problemen. Annik Somers heeft een master in de architectuur en ruimtelijke planning. Daarnaast behaalde ze een master in publiek management. 

Robbe Steeman

robbe@valuepartners.be
0032 472 81 62 16

Robbe behaalde zijn diploma vastgoed aan de Hogeschool Gent, waar hij zich specialiseerde in projectontwikkeling. Met oog voor duurzaamheid, versterking van het stadsweefsel en leefbaarheid van nieuwe projecten staat hij garant voor een duurzame en regeneratieve ontwikkeling. Robbe stroomt vanuit zijn stage bij Value Partners meteen door naar het werkveld waarbij hij dadelijk twee nieuwe sites binnenbracht. Door de professionalisering van de opleiding vastgoed en de verschillende ervaringen in stages/studentenjobs brengt Robbe een jonge en dynamische visie op het vastgoed van de toekomst.

Bram Room

bram@valuepartners.be
0032 487 78 26 02

Bram behaalde zijn diploma vastgoed aan de Hogeschool Gent, waar hij zich specialiseerde als vastgoeddeskundige. Zijn engagement binnen de opleiding opende de deuren naar een leerrijke stage bij het onderzoekscentrum DRUM, waar hij nu ook zijn opdracht deeltijds verderzet. Hij koestert een visie van een duurzame samenleving waarin een harmonieus samenspel tussen ecologische, economische en maatschappelijke belangen centraal staat. Met een frisse en dynamische kijk op vastgoed, brengt Bram een eigentijdse en energieke visie op de toekomst van de sector.

Powered by