Skip to main content

Over het project

De Kerkfabriek is eigenaar van de pastorie van de Sint-Annaparochie te Baal en stelt de pastorie en het achter aangrenzende perceel te koop. De totale terreinoppervlakte van beide percelen bedraagt ca. 2 991 m².

De pastorie uit de 18de eeuw aan de Pastoriestraat 46 te Baal (deelgemeente Tremelo) wordt gekenmerkt door een ruime voortuin met oprijlaan, een karaktervolle voorgevel bestaande uit 6 traveeën, twee bouwlagen en een zadeldak.

Inpandig zijn historische elementen zoals o.a. vloeren en schouwhaarden terug te vinden. Achteraan de pastorie bevindt zich een ruime zuidoost georiënteerde tuin.

Voorstellen met een kwalitatieve renovatie en een duurzame herbestemming van het hoofdgebouw komen in aanmerking voor de verkoop van de pastorie. Tevens is het gemeentebestuur van Tremelo bereid om een extra bouwvolume in de tuin en een andere functie dan een gemeenschapsfunctie aan de pastorie toe te staan.

Kandidaten kunnen zich tot 19 april 2021 om 11u inschrijven via de e- tendering site. Ben je niet vertrouwd met deze procedure, aarzel niet, neem dan contact met ons op.

Fotogallerij