Valorisatie

Een greep uit onze portfolio

Domein Bovy

Value Partners heeft in opdracht van het gemeentebestuur van Heusden-Zolder voor het uit 1134 daterende landgoed van 34 ha. een horeca-/recreatieconcept ontwikkeld, en verschillende deel-uitbaters gezocht en gevonden via een openbare verhuurprocedure.
Meer lezen

Malle – Gebouwencomplex

Value Partners heeft in opdracht van de eigenaar van een industrieterrein met ca. 100.000 m2 deels verhuurde gebouwen, onderzocht wat de toekomstbestendigheid van deze belegging is, en op welke wijze de verhuurbaarheid op langere termijn verbeterd en gewaarborgd kan worden. Wij hebben dit bepaald op basis van een globale gebouwenanalyse, een omgevingsanalyse, een marktanalyse, een sectorale forecasting. Op dit moment vindt de opmaak plaats van een concreet herontwikkelingsplan voor de site.
Meer lezen

Hergebruik Notre Dame-kerk te Doornik

In opdracht van de nieuwe eigenaar onderzoekt Value Partners de herbestemmings-mogelijkheden van een kerkgebouw in Doornik. De varianten werden door ons markttechnisch en financieel onderbouwd. Momenteel wordt de weerhouden herbestemmingsoptie geïmplementeerd
Meer lezen

Hamont-Achel “De Kluis”

Abdij De Kluis heeft haar oorspronkelijke functie verloren. In opdracht van de provincie Limburg en het gemeentebestuur van Hamont-Achel heeft Value Partners een nieuw gebruiksconcept ontwikkeld, dit concept financieel onderbouwd en een ontwikkelingsstrategie uitgewerkt.
Meer lezen

Verdere projecten

Voor een groter overzicht van de projecten van 3W real estate en IDEA consult zie de betreffende websites: