Patrimonium en inventaris

Een greep uit onze portfolio

Pastorie met ontwikkelbare tuin te Baal

Value Partners heeft in samenwerking met de Kerkfabriek en het lokaal bestuur van Tremelo (deelgemeente Baal) een verkoopsbrochure opgesteld voor de pastorie en het achter aangrenzend perceel, die samen ca. 2 991 vierkante meter groot zijn. Voorstellen met een kwalitatieve renovatie en een duurzame herbestemming van het hoofdgebouw komen in aanmerking voor de verkoop van de pastorie. Tevens is het gemeentebestuur van Tremelo bereid om een extra bouwvolume in de tuin en een andere functie dan een gemeenschapsfunctie aan de pastorie toe te staan. De verkoopsbrochure is via deze pagina te downloaden.
Meer lezen

Kasteel Ravenhof te Stabroek

Value Partners is in opdracht van het gemeentebestuur van Stabroek op zoek naar een nieuwe invulling voor het kasteel Ravenhof te Stabroek. Dit kasteel, daterend uit de 19de eeuw, is gelegen in het 25 ha groot Maretusbos, bij de Nederlandse grens. De gemeente Stabroek is op zoek naar een nieuwe duurzame invulling van uitsluitend de gelijkvloerse en eerste verdieping. De focus ligt hierbij op horeca, en specifiek op een invulling als evenementen- en vergaderlocatie, al of niet in combinatie met een specialiteitenrestaurant. Voor deze twee verdiepingen zal een concessieovereenkomst worden aangegaan.
Meer lezen

Sint-Katelijne-Waver

Value Partners heeft voor de gemeente Sint-Katelijne-Waver de valorisatie verzorgd van een voormalige zwembadsite. De opbrengst lag 20% boven de schattingswaarde, en de koper draagt zorg voor een kwalitatief hoogstaand project met deels betaalbare woningen voor de eigen inwoners.
Meer lezen

Inghelantsite Ninove

Value Partners verzorgt in opdracht van het stadsbestuur van Ninove de begeleiding van de herontwikkeling van de voormalige OCMW-site langsheen de Dender. We hebben een samenwerkingsverband vormgegeven tussen verschillende publieke en semi-private partijen, een masterplan op laten maken en staan nu in voor de valorisatie van de deelgebieden.
Meer lezen

Hamme "De Wuiten"

PROJECTGROND TE HAMME/ Het AGB van Hamme - HIM biedt één van haar eigendommen via een publieke procedure te koop. Dit site meet een oppervlakte van ca. 4 632 m² en op biedt ruimte voor de ontwikkeling van ééngezinswoningen en eventueel een appartementsgebouw. Kandidaten kunnen hun voorstel indienen uiterlijk 15 juni 2018 11 uur. Raadpleeg het verkoopsdossier hier
Meer lezen

Verdere projecten

Voor een groter overzicht van de projecten van 3W real estate en IDEA consult zie de betreffende websites: