Projecten

Een greep uit onze portfolio

Stadskernontwikkeling

Knokke-Heist – Visieontwikkeling en kernversterking

Value Partners heeft een toekomstvisie vormgegeven voor de gemeente Knokke-Heist, onder andere op het gebied van detailhandel en horeca. Op grond hiervan heeft het gemeentebestuur de ambitie uitgesproken dat Knokke-Heist moet blijven behoren tot de top van recreatieve verblijfsgebieden in België en omliggende landen. Value Partners heeft een pakket van maatregelen en acties vormgegeven, die deze ambitie op langere termijn moet waarborgen. Inmiddels ondersteunen we de gemeente bij het implementeren van deze activiteiten.

Valorisatie van gemeentelijk en privaat vastgoed

Sint-Katelijne-Waver

Value Partners heeft voor de gemeente Sint-Katelijne-Waver de valorisatie verzorgd van een voormalige zwembadsite. De opbrengst lag 20% boven de schattingswaarde, en de koper draagt zorg voor een kwalitatief hoogstaand project met deels betaalbare woningen voor de eigen inwoners.

Hamme "De Wuiten"

PROJECTGROND TE HAMME/ Het AGB van Hamme - HIM biedt één van haar eigendommen via een publieke procedure te koop. Dit site meet een oppervlakte van ca. 4 632 m² en op biedt ruimte voor de ontwikkeling van ééngezinswoningen en eventueel een appartementsgebouw. Kandidaten kunnen hun voorstel indienen uiterlijk 15 juni 2018 11 uur. Raadpleeg het verkoopsdossier hier

Herontwikkeling van verouderde gebouwen en gebieden

Domein Bovy

Value Partners heeft in opdracht van het gemeentebestuur van Heusden-Zolder voor het uit 1134 daterende landgoed van 34 ha. een horeca-/recreatieconcept ontwikkeld, en verschillende deel-uitbaters gezocht en gevonden via een openbare verhuurprocedure.

Waardebepalingen van bijzondere gebouwen en gebieden

Abdij van Drongen

De marktwaarde van de abdij werd bepaald aan de hand van het aanwendingspotentieel. Hiervoor werd de meest haalbare en multifunctionele exploitatievorm doorgerekend met verrekening van de vereiste aanpassings-, restauratie- en renovatiewerken. Voor wat betreft de geraamde restauratiewerken werd de erfgoedpremie in mindering gebracht. Naast de bekomen waarde op basis van de geselecteerde herbestemming, werd ook een waarde bepaald aan de hand van ons zeer ruim referentiedatabestand voor uitzonderlijk vastgoed.

Verdere projecten

Voor een groter overzicht van de projecten van 3W real estate en IDEA consult zie de betreffende websites: